· 

Shake jij of shake ik

Maaltijd shake's en repen worden regelmatig in verbinding gebracht met crash diëten. En vaak is dat ook wel zo. Echt gezond is dat natuurlijk niet. In principe honger je je lichaam uit. Je verliest in een korte tijd veel kilo's. Maar vaak komen die er al snel weer aan. Moet je dit soort producten dan helemaal verbannen?

Ik vind van niet. Dit soort producten kunnen je juist helpen bij een gezonde leefstijl. In de drukke tijd waarin wij leven is het moeilijk om niet te grijpen naar fastfood. Een snelle maaltijd met veel te veel vet, koolhydraten en suiker is zo gekocht. Of je slaat gewoon een maaltijd over zoals je ontbijt. Met gevolg dat je aan het eind van de dag honger hebt en lekker gaat snacken. Een shake kan je helpen om je ontbijt niet over te slaan. Deze is snel klaar te maken en kan je onderweg drinken. En een reep kan je helpen als je lunch er bij inschiet en je toch even iets binnen wil krijgen.

 

Op drukke dagen begin ik met een shake. De shake die ik gebruik is vrij van gluten en kunstmatige kleur, zoet en smaakstoffen. Zelf voeg ik daar wat vers fruit, groenten en noten toe. Ik zet de shake de avond ervoor al klaar. En drink deze als ik onderweg naar mijn werk ben. Dit helpt mij de dag rustig op te starten.

 

Heb jij ook interesse in hoe deze producten jouw kunnen helpen bij een gezonde leefstijl. Ik kan je helpen. Dus neem gerust contact met mij op.