· 

Aromatouch Aanbieding

Vanaf 1 augustus is het mogelijk om bij ons de AromaTouch™ behandeling te ervaren.

 

De AromaToch Techniek is een heerlijke zachte ontspannende behandeling. Je wordt ondergedompeld in de heerlijke geuren van zuivere döTERRA essentiele oliën. De aanraking is een zachte touch, waardoor deze behandeling zeer aangenaam is voor het zenuwstelsel. Het zijn de oliën die je ervaart. De AromaTouch behandeling vindt plaats op de rug, het hoofd en de voeten.

De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijze en het therapeutische gebruik van essentiële oliën. 

Tijdens de AromaTouch behandeling worden er acht verschillende essentiële oliën gebruikt. Iedere olie heeft een specifieke werking zoals rustgevend, een positieve invloed op het immuunsysteem, ontstekingsremmend en het brengt balans in de lichamelijke functies zoals temperatuur, ademhaling en bloeddruk. De essentiële oliën van döTERRA zijn CPTG gecertificeerd. En zijn een natuurlijk alternatief om je gezondheid te ondersteunen. Maar ook zijn ze preventief voor je gezondheid en welzijn te zorgen. Deze oliën zijn100% natuurlijk. Dus niet verdund. 

De AromaTouch™ behandeling duurt 45 minuten na deze behandeling kun je rustig bijkomen

onder het genot van een kopje thee. € 39,-

 

Kennismakingsaanbieding.

Wil je deze behandeling graag zelf ervaren? Dan hebben wij voor jou een Kennismakingsaanbieding. Voor alle behandeling gepland van 02-08-2018 t/m 07-09-2018 betaal je € 27,50