· 

Workshop Omgaan met stress

Ervaar jij stress?

 

Weet je dat stress de oorzaak kan zijn van veel lichamelijke klachten zoals hoofdpijn of vermoeidheid.

Door stress staat je lichaam in een constantestand van paraatheid. Daardoor span je ook je spieren aan.

Logisch dat je pijn en vermoeidheid ervaart.

Op zaterdag 13 april geef ik bij de Feel Good Factory in Rheden een workshop omgaan met stress

Opbouw workshop – Tijdens deze twee uur durende workshop krijg je handvatten aangereikt zodat je op een andere manier naar stress leert kijken. zodat je zelf stress eerder leert te herkennen en balans in je leven leert te creëren. We behandelen rust, ontspanning. Beweging en voeding. Aansluitend aan de workshop ontvangt je een handmassage. Deze massage verlicht emotionele stress, werkt rustgevend en helpt je om weer in balans te komen.

Tijden – Workshop incl handmassage 10:00 tot circa 12:30 uur. Na afloop van de les drinken we een kop thee en aansluitend staat er een heerlijke lunch klaar! Na de Lunch gaan we een wandeling over de Posbank (Veluwe) maken Deze wandeling van 6 km duurt ongeveer een uur

Kosten en reserveren – kosten workshop, lunch en wandeling: € 39,50
reserveren kan door een mailtje te sturen naar allboutlife2015@gmail.com